Falusi CSOK napelemre is!

2020.03.31.

Írta: DC Main

A Falusi CSOK a Családok Otthonteremtési Kedvezményéneklegutóbbi módosítása, és a lényege, hogy a kormány által kijelölt településekenhasznált ingatlan vásárlására lehet fordítani az igényelt összeget. Ám nem csaka vásárlás lehetséges, hanem bővítés és korszerűsítés is; ez utóbbihozkapcsolódik cikkünk is, hiszen a FalusiCSOK napelemre is költhető. Napjaink egyik legégetőbb kérdése a környezet védelme,illetve az éghajlatváltozás megállítása, hiszen […]

A Falusi CSOK a Családok Otthonteremtési Kedvezményéneklegutóbbi módosítása, és a lényege, hogy a kormány által kijelölt településekenhasznált ingatlan vásárlására lehet fordítani az igényelt összeget. Ám nem csaka vásárlás lehetséges, hanem bővítés és korszerűsítés is; ez utóbbihozkapcsolódik cikkünk is, hiszen a FalusiCSOK napelemre is költhető.

Napjaink egyik legégetőbb kérdése a környezet védelme,illetve az éghajlatváltozás megállítása, hiszen rengeteg problémát okoz mármost is, és ha nem teszünk ellene valamit, akkor még a mostaninál is súlyosabbhelyzet jöhet létre. Sajnos sokan gondolják úgy, hogy egyetlen ember nem sokattehet, és inkább a nagy cégeknek és a kormányoknak kellene intézkedni, ám aztkell mondjuk, hogy igenis tehet mindenki azért, hogy a Föld élhető bolygómaradhasson, hiszen sok kicsi sokra megy, ahogy a mondás is tartja. Ennek egyiklehetséges módja az energiafelhasználási szokások megváltoztatása, illetve amegújuló energiaforrások kiaknázása, vagyis a nap, a szél és a Föld termikusenergiájának igénybevétele. Erre természetesen létezik már a technológia, ésszerencsére egyre többen veszik igénybe a napelemrendszereket is, amiksegítségével egyrészt a környezet védelme is megvalósul, másrészt a költségekis csökkennek.

A Falusi CSOK-hoz ez annyiban kapcsolódik, hogy – mintfentebb említettük – korszerűsítésre is igénybe vehető. A korszerűsítésbe nemcsupán az ingatlan szerkezeti felújítása tartozik, hanem az energetikaifejlesztések is, tehát a Falusi CSOKnapelemre, sőt, akár hőszivattyúra is fordítható, a kettő kombinációjávalpedig nem csak a villany-, de a fűtésszámla is alaposan megcsappan, sőt, akármeg is szűnhet!

Amennyiben jogosult a Családok Otthonteremtésikedvezményére, és a kormány által kijelölt helységek egyikében él, igényelje a Falusi CSOK-ot napelemre és hőszivattyúra,majd spóroljon az energiaszámlákon, és tegyen a Föld megmentéséért!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a Falusi CSOK-ot napelemre, hőszivattyúra, vagy a kettőkombinációjára szeretné költeni! Segítünk megvalósítani a terveit, éskérdéseire is válaszolunk, ha felveszi velünk a kapcsolatot megadottelérhetőségeink egyikén!

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat napelem rendszer telepítésselkapcsolatban is!

Schmidt Péter
+36 70 332 7525
info@dceurope.hu
www.dceurope.hu

DC Europe Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

2 + 5 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Rozmaring utca 3.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu