Mit kell tudni a GINOP 4.1.3-19 változásokról?

2020.03.31.

Írta: DC Main

A GINOP 4.1.3-19pályázat a napelemes rendszerek támogatására jött létre, amit mikro-, kis- ésközépvállalkozások vehetnek igénybe. Jelentősen hozzájárul a környezetvédelmitörekvésekhez, hiszen a megújuló energiaforrások felhasználására irányulóberuházásokat szorgalmazza vissza nem térítendő támogatásokkal. A GINOP 4.1.4-19 pályázat változásokon ment keresztül, eztjelzi a megváltozott számozás is. A célja továbbra is az, hogy hozzájáruljon avállalkozások korszerűsítéséhez, a környezet védelméhez, illetve […]

A GINOP 4.1.3-19pályázat a napelemes rendszerek támogatására jött létre, amit mikro-, kis- ésközépvállalkozások vehetnek igénybe. Jelentősen hozzájárul a környezetvédelmitörekvésekhez, hiszen a megújuló energiaforrások felhasználására irányulóberuházásokat szorgalmazza vissza nem térítendő támogatásokkal.

A GINOP 4.1.4-19 pályázat változásokon ment keresztül, eztjelzi a megváltozott számozás is. A célja továbbra is az, hogy hozzájáruljon avállalkozások korszerűsítéséhez, a környezet védelméhez, illetve a klímaváltozáslassításához. Természetesen nem csak a környezetterhelés csökkentése a cél,hanem a mikro-, kis- és középvállalkozások energiafelhasználásánakkörnyezetbarát módok felé való terelése, valamint a költségeik csökkentése is.Ennek kapcsán a pályázat 1.500.000 forinttól 3.000.000 forintig vehető igénybe,a költségek pedig 100%-ban elszámolhatóak, amennyiben a beépített napelemekösszesített névleges teljesítményére vetítetten a 200.000 forint/kW értéket nemhaladja meg. Fontos tudnivaló, hogy kizárólag a GINOP 4.1.3-19 csak a villamos energia termelői oldalt támogatja azinverter kimeneti részéig.

Amennyiben az Ön vállalkozásának éves fogyasztása eléri,vagy meghaladja az évi 5500 kWh-t, vagyis a fogyasztása havi 19.000 forint, úgymár megéri pályázni, hiszen jelentősen csökkentheti nem csak a cége havikiadásait, de sokat tehet a környezet védelméért és a klímaváltozás ellen is! AGINOP 4.1.3-19 pályázaton valórészvételhez nem kell mást tennie, mint letölteni a kapcsolódó pályázatikivonatot, illetve adatlapot, majd kitöltve elküldeni a részünkre, mert azingyenes előzetes pályázati elbírálással jelentősen felgyorsíthatja afolyamatot, hiszen így megtudhatja, hogy jogosult-e a támogatásra!

Vegyen részt Ön is a GINOP4.1.3-19 pályázaton, és korszerűsítse cége energetikai rendszerét, hogyversenyképesebb lehessen, és a Föld védelméhez is hozzájárulhasson!

Amennyibenkérdése lenne a pályázattal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk akapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Schmidt Péter
+36 70 332 7525
info@dceurope.hu
www.dceurope.hu

DC Europe Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

9 + 2 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Rozmaring utca 3.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu