Állattartó telepe van? Ez a pályázat most Önnek szól!

Igényeljen akár 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást állattartó telepe korszerűsítésére, bővítésére vagy fejlesztésére! 

Baromfitartó telepre igényeljen akár 100 millió forintot

Sertéstartó telepre igényeljen akár 100 millió forintot

Szarvasmarhatartó telepre igényeljen akár 50 millió forintot

Juh, kecske illetve egyéb állattartó telepekre igényeljen akár 20 millió forintot

DC Europe Kft.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ne fájjon többet a feje a drága villanyszámla miatt! Megbízható rendszereink segítenek abban, hogy télen-nyáron megfelelő hőmérsékletet tudjon biztosítani jószágainak.

Nem tudja Ön jogosult lenne-e a támogatásra? 

Töltse ki az alábbi adatlapot ingyenes pályázati előszűréshez!
A letölthető formátumért kattinton ide!

A támogatást igénylők – valamennyi célterület tekintetében – csak a támogatási kérelemmel érintett telepen tartott állatfajjal kapcsolatosan nyújthatnak be támogatási kérelmet.

Pályázati Adatlap

Megvalósítás helyszíne bejegyzett székhelye/telephelye/fióktelepe a vállalkozásnak?

Van e meglévő állattartó telep? (nem válasz esetén jelen kiíráson nem indulhat)

Pályázó árbevételének (cégek esetében) vagy jövedelmének (őstermelők/családi gazdálkodók esetében) több mint 50%-a mezőgazdasági tevékenységből származik? (amennyiben nem jelen kiíráson nem indulhat)

Beruházási elképzelés - önállóan támogatható tevékenységek

Beruházási elképzelés - Építéssel nem járó eszközök, gépek beszerzése

Beruházási elképzelés - Az állattartó gazdaságokban az energiafelhasználás csökkentése, az erőforrás-hatékonyság javítása.

Beruházási elképzelés - Az állattartó gazdaságokban az energiafelhasználás csökkentése, az erőforrás-hatékonyság javítása.

Beruházási elképzelés - Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása

Beruházási elképzelés - Önállóan nem támogatható tevékenységek

Adatvédelmi nyilatkozat

15 + 9 =

Hívjon minket!

Schmidt Péter : + 36 70 332 7525

Adatkezelés

Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a DC Europe Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a DC Europe Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, illetőleg, ha Ön kezdeményezni kívánja korábban megadott adatianak törlését, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Hadiárva utca 10.

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu

Adószámunk

26173319-2-07