Pályázat terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésére

2021.04.30.

Írta: DC Main

A pályázat célja a megtermelt szántóföldi és egyéb termékek tárolási, szárítási és tisztítási kapacitásának fejlesztése, új üzemek létesítése, meglévő üzemek korszerűsítése innovatív és környezetbarát technológiákkal, valamint a vidéki munkahelyek...

A pályázat célja a megtermelt szántóföldi és egyéb termékek tárolási, szárítási és tisztítási kapacitásának fejlesztése, új üzemek létesítése, meglévő üzemek korszerűsítése innovatív és környezetbarát technológiákkal, valamint a vidéki munkahelyek megőrzése.

A pályázat keretein belül lehetőség nyílik az új terménytisztítók és terményszárító berendezések telepítésére, meglévők technológiai korszerűsítésére és kapcsolódó eszközbeszerzésekre (pl. szellőztetőrendszer). Támogatják továbbá a terménytárolók, terménytisztítók és terményszárítók energiahatékonyságának javítását, megújuló energia hasznosítású fejlesztését (pl. hőszivattyú, napelem)

Külön figyelmet élveznek a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságainak megerősítése, fejlesztése.

A támogatás összege: 100 millió forinttól 1 milliárd forintig.

Valamennyi célterületen egységesen fő cél az energiafelhasználás csökkentése, az erőforrás-hatékonyság javítása (pl. hőszivattyú, szellőztető rendszer) illetve a megújuló energiaforrások alkalmazása (pl. napelemes rendszer)

A pályázat keretében a támogatási kérelem benyújtására kollektív beruházás keretében termelői csoportoknak és termelői szervezeteknek is van lehetőség.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2021.08.02.-tól 2021.09.26.-ig van lehetőség.

Bővebb információ a pályázati kivonatban olvasható:

Hívjon minket!

Schmidt Péter : + 36 70 332 7525

DC Europe Kft.

Egy vagy három fázissal rendelkezik?

Adatvédelmi nyilatkozat

12 + 8 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Hadiárva utca 10.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu