ÚJRA 0%-OS HITEL! VEKOP 5.2.1-17

ÚJRA 0%-os HITEL 

  • Régóta szeretné otthonának energia felhasználását megújuló energiából fedezni?
  • Szívügye a környezetvédelem, de eddig nem engedhette meg magának a korszerűsítést?
  • Szeretné egy életre elfelejteni a villanyszámlát?

Jó hírünk van!

Újra megnyílt a VEKOP-5.2.1-17 hitel, mely lehetőséget teremt akár 10 millió forint kölcsön felvételére 0% kamattal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk az ügyintézést, mi segítünk a rendszer felmérésében, megtervezésében és kivitelezésében is!

Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a DC Europe Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a DC Europe Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, illetőleg, ha Ön kezdeményezni kívánja korábban megadott adatianak törlését, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).

Adatkezelési Tájékoztató 

Kérjük, válaszolja meg alábbi kérdéseinket, amelyek jelentősen felgyorsítják a folyamatot, illetőleg leegyszerűsítik a jövőbeli kommunikációt. Köszönjük!

Alulírott, az fenti checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.