Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban

2020.03.31.

Írta: DC Main

Könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél !Május 7-től már online is beadhatják 5 millió forint alatt hitelkérelmüket azok a magánszemélyek, akik a nulla százalékos uniós hitelből szeretnék elvégezni ingatlanjuk energiahatékonysági felújítását.  A tényleges hitelkérelem benyújtását a legtöbben már interneten, is  el tudják intézni. Mindösszesen  a kérelem hitelesítéséhez és a szerződés aláírásához  kell bemennie […]

Könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél !Május 7-től már online is beadhatják 5 millió forint alatt hitelkérelmüket azok a magánszemélyek, akik a nulla százalékos uniós hitelből szeretnék elvégezni ingatlanjuk energiahatékonysági felújítását. 

A tényleges hitelkérelem benyújtását a legtöbben már interneten, is  el tudják intézni. Mindösszesen  a kérelem hitelesítéséhez és a szerződés aláírásához  kell bemennie az ügyfélnek.

Az 5 millió forintot elérő, illetve azt meghaladó igény esetén (tehát a lakosságnál és a társasházi és lakásszövetkezeti pályázatoknál is) minden esetben az MFB Pontok egyikét kell felkeresnie az ügyfélnek.Az alábbi  Magyar Fejlesztési Bank (MFB) weboldalán elérhető online alkalmazás (https://online.mfb.hu) segítségével mától benyújtható a hiteligénylés, a dokumentáció kitöltésében pedig számos magyarázat, útmutató, illetve videó is segíti az igénylőket.Továbbra is várjuk szíves megkeresésüket!

„Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban” VP3-4.2.1-4.2.2-18 kódszámú élelmiszeripari pályázat  

A Felhívás célja, hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások számára olyan élelmiszer-feldolgozáshoz, illetve borászati tevékenységhez kapcsolódó fejlesztések végrehajtására, amelyek hozzásegítik őkettevékenységük gazdaságos folytatásához, továbbá a saját, illetve az alkalmazotti foglalkoztatás fenntartásához.

A Felhívás további célja az ágazati szereplők versenyképességének javítása alegkorszerűbb, innovatív technológiák megvalósításával. A Felhívás lehetőséget teremt a projektkeretében támogatott feldolgozási tevékenységhez kapcsolódóan épületek, építmények energiahatékonyság fokozást célzó korszerűsítésére, felújítására, illetve megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására is.

A támogatási kérelmek benyújtására 2018. december 10. napjától 2020. december 9. napjáig lesz lehetőség.‍


Érdeklődjön nálunk a részletek felől  !

Elérhetőségeink:

+ 36 70 332 7525

info@dceurope.hu

Tudjon meg többet!

DC Europe Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

3 + 13 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Rozmaring utca 3.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu