Canadian Solar 300W-os napelem őszi akcióban!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Egyre többen döntenek úgy, hogy napelemes rendszerrel szerelik fel otthonukat. Ez anyagi és környezetvédelmi szempontból is előnyös, azonban bizonyára mindenkiben rengeteg kérdés merül fel. Először is a legtöbb embert az foglalkoztatja, hogy milyen napelemeket érdemes választani, amik nem okoznak majd csalódást. Mindegyik márka termékei ugyanolyanok, vagy vannak jobbak, rosszabbak? Melyik éri meg a legjobban? Ahhoz, hogy a kérdést megválaszoljuk, sok mindent kell figyelembe venni, azonban annak, akinek az ár is fontos szempont, most érdemes a Canadian Solar napelemeket választania, ugyanis őszi akciónknak köszönhetően most kedvező áron juthat hozzájuk!

Canadian Solar napelemek világszerte a legnépszerűbbek közé tartoznak. A megbízhatóságuk bizonyítékaként ezekre a polikristályos, felezett cellás napelemekre 12 év gyártói garancia vonatkozik. Ezen felül nem szabad megfeledkezni a teljesítménygaranciáról sem, ami a 25. év végére 82,5% -os teljesítményt garantál. A Canadian Solar napelemek nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkeznek, emellett nagyon hatékonyak és magas teljesítményűek. A napelemek hatékonysága átlagosan 15 és 20% között van, a Canadian Solar napelemeké pedig ennek az értéknek a felső határát közelíti. 

Canadian Solar napelemek további előnye még a megfizethető ár. A magas minőség ellenére a beszerzési áruk kedvező, ráadásul a megbízható működés miatt nem kell tartani a berendezések meghibásodásától, idő előtti tönkre menetelétől sem. Őszi akciónk keretein belül pedig most még jobb áron vásárolhatóak meg a Canadian Solar napelemek. A márka a vezető multinacionális napelemgyártó cégek közé tartozik, így a garancia érvényesítése is gördülékeny, de szerencsére erre ritkán van szükség. 

Szeretné energiahatékonnyá és környezetbaráttá varázsolni otthonát? A legjobb helyen jár! Ha felkeltettük érdeklődését a Canadian Solar napelemek iránt, keressen minket bizalommal bővebb információért! Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, érdeklődjön munkatársainktól a megadott elérhetőségeinken! 

Schmidt Péter
+36 70 332 7525
info@dceurope.hu
www.dceurope.hu