Canadian Solar 300W-os napelem őszi akcióban!

2020.10.27.

Írta: DC Main

Egyre többen döntenek úgy, hogy napelemes rendszerrel szerelik fel otthonukat. Ez anyagi és környezetvédelmi szempontból is előnyös, azonban bizonyára mindenkiben rengeteg kérdés merül fel. Először is a legtöbb embert az foglalkoztatja, hogy milyen napelemeket érdemes választani, amik nem okoznak majd csalódást. Mindegyik márka termékei ugyanolyanok, vagy vannak jobbak, rosszabbak? Melyik éri meg a legjobban? Ahhoz, […]

Egyre többen döntenek úgy, hogy napelemes rendszerrel szerelik fel otthonukat. Ez anyagi és környezetvédelmi szempontból is előnyös, azonban bizonyára mindenkiben rengeteg kérdés merül fel. Először is a legtöbb embert az foglalkoztatja, hogy milyen napelemeket érdemes választani, amik nem okoznak majd csalódást. Mindegyik márka termékei ugyanolyanok, vagy vannak jobbak, rosszabbak? Melyik éri meg a legjobban? Ahhoz, hogy a kérdést megválaszoljuk, sok mindent kell figyelembe venni, azonban annak, akinek az ár is fontos szempont, most érdemes a Canadian Solar napelemeket választania, ugyanis őszi akciónknak köszönhetően most kedvező áron juthat hozzájuk!

Canadian Solar napelemek világszerte a legnépszerűbbek közé tartoznak. A megbízhatóságuk bizonyítékaként ezekre a polikristályos, felezett cellás napelemekre 12 év gyártói garancia vonatkozik. Ezen felül nem szabad megfeledkezni a teljesítménygaranciáról sem, ami a 25. év végére 82,5% -os teljesítményt garantál. A Canadian Solar napelemek nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkeznek, emellett nagyon hatékonyak és magas teljesítményűek. A napelemek hatékonysága átlagosan 15 és 20% között van, a Canadian Solar napelemeké pedig ennek az értéknek a felső határát közelíti. 

Canadian Solar napelemek további előnye még a megfizethető ár. A magas minőség ellenére a beszerzési áruk kedvező, ráadásul a megbízható működés miatt nem kell tartani a berendezések meghibásodásától, idő előtti tönkre menetelétől sem. Őszi akciónk keretein belül pedig most még jobb áron vásárolhatóak meg a Canadian Solar napelemek. A márka a vezető multinacionális napelemgyártó cégek közé tartozik, így a garancia érvényesítése is gördülékeny, de szerencsére erre ritkán van szükség. 

Szeretné energiahatékonnyá és környezetbaráttá varázsolni otthonát? A legjobb helyen jár! Ha felkeltettük érdeklődését a Canadian Solar napelemek iránt, keressen minket bizalommal bővebb információért! Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, érdeklődjön munkatársainktól a megadott elérhetőségeinken! 

Schmidt Péter
+36 70 332 7525
info@dceurope.hu
www.dceurope.hu

DC Europe Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

6 + 11 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Rozmaring utca 3.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu